Länktips

Spännande läsning som i satan!
 
Och en gif, bara för att bidra med lite mardrömmar.Hitlers Tyskland i färg

God dag! Ni kan ju sluta läsa direkt om ni tror att jag är en pro-nazi idiot...
Är inte det där en förjävla häftig bild!? Tagen av Hitlers personliga fotograf Hugo Jaeger år 1937.
Färgfilm var inte i närheten av standard då och vad jag vet så är bilden inte mer än framkallad och digitaliserad.
Säga vad man vill om Hitler och Göbbels men PR var en jävligt stark sida hos dem.
Såna här maktdemonstrationer lär ha haft så jävla högt underhållningsvärde så det inte liknade något annat.
Se på allt jävla folk bara!? NazifuckingWoodstock med en smula SS representanter inslängda som ordningsvakter. Hehe..
Jag sitter fan nu här och tänker att "jag hade nog velat vara med där", intryckt i folkmassan sjungandes sieg heil för fulla muggar, raggandes på godtrogna naziluder. Jag menar jag som i jag som jag är nu inte jag om jag hade varit född då. Det hade nog känts alldeles för hjärntvättat och grupptryckigt. Hursomhelst så hade det varit häftigt som fan att få vara med, bara för att uppleva det där. Fan Sverige, pimp some shit out! Krig eller inte så behöver vi se ut så här, fast mindre nazi och med blågult. Tänk att komma in i Stockholm och landa mitt i ett "HEJA SVERIGE-rally" och få uppleva något liknande?! Vilka grejer. Nog hade vi skrikit SCHWEEEDEN ÜBER ALLES hela dagen lång utan känslor av varken ó.O eller fan, det här ångrar jag när vi försöker ta över världen...
Eller det kanske bara är jag?

Jag ids inte nå mer, fick sagt lite av det jag ville iallafall. Eller det jag ville var att visa lite färgglada bilder från nazi Tyskland, texten blev en bonus. På tal om bonus slänger jag in lite bilder från Adolfs 50års dag!


Samtliga bilder skamlöst "stulna" från LIFE magazine (där finns även mer och vettigare text):
 
Sieg Heil, Professor G. Oatler

LIFE ON MARS!

God kväll! 
Liv på mars ja. Det är bra skit det! Efter lite breadcrummande på tubjäveln kom jag över en väldigt intressant video. En karl vid namn Michael Witter, som han kallar sig på tuben iallafall, har laddat upp en hel massa videos angående liv på mars. Tänkte bara kika förbi här som snabbast och dela med mig av hanses "ABSOLUTE PROOF" video. Ett montage från hans resterande videos som visar bilder på vad man kan tro är suddiga stenar, MEN ICKET! Det finns tydligen mycket mer under ytan på dessa bilder som varken vi lekmän eller de där klåparna på NASA ser. På de här bilderna bevisar herr Witter gång på gång att det faktiskt existerar liv på mars. Och inte vilket liv som helst! Inga små fjantiga organismer som bakerier eller dylikt utan fungerande samhällen med utvecklad flygfart, millitär, städer, nät, rep, boenden och allt sånt som är bra att ha! Så, utan att spoila för er (SPOILERS BELOW!) här är hans montage:
 
Den här videon är väldigt intressant! Väldigt intressant för att den ganska obestridigt visar våran (människans) fantaskiska förmåga att se bekanta saker i slumpmässiga mönster. Ta en planet som mars, ta tusentals bilder på ytan, sätt på foliehatten och spekulera. Det är inte så mycket svårare än så. Men det är så jävla fascinerande att såna här typer finns. Jag älskar honom och allt han gör! Det är underbart! Jag vill bara sitta med öppen mun och stirra på hans videos i timtal! Inte för att jag tror på honom, inte för att det är roligt(vilket det helt klart är), utan bara för att det är så otänkbart fantastiskt att han tror på det han själv säger! Han säger gång på gång på gång "dont belive me yet, I'm gonna prove to you that that is..." bara för att sedan visa ännu en bild på ännu en suddig stenformation och peka ut random saker som möjligtvis kanske hade kunnat se ut som något om bilden inte hade varit suddig som en tumme i ögat. Men det är väl det som gör det hela möjligt, utan suddiga bilder finns det inte lika mycket skit att spekulera om. Fast ja, vette fan om det hade hjälp honom att snacka mindre skit, han verkar vara jävligt bra på det och det finns alltid något som ser ut som något i varenda jävla bild någonsin tagen på vadsomhelst. Om man inte "fysiskt" (eller vad man nu ska kalla det) ser något så hittar nog hjärnan gärna på något som vi kan se, den är lite så den jäveln. Svält hjärnjäveln på information en sväng så ska du se att den gärna bidrar med lite fiction, utan att tveka.

Nu har jag rabblat på tok för mycket om den här token, jag ska återgå till att glo på hans videor! Jag har faktiskt nästan sett alla redan men det skadar nog inte att kolla klart resten. Det kanske finns mer suddiga bilder på stenar! Vem vet? Inte är det då jag! Jag tror inte jag vill ha sagt så mycket mer angående det här. Kanske återkommer senare med några onödiga rader till ifall jag skulle se en extra häfftig sten eller något.


Din sanning på internet, Professor G. Oatler

RSS 2.0